NEW: ComplyCloud AI: hurtigere og smartere compliance.

Ny Navigation i ComplyCloud

I denne artikel vil vi uddybe ændringerne i navigationen i ComplyCloud platformen.

Introduktion:

Den nye navigation er designet til at følge det arbejdsflow organisationer bør arbejde med compliance på. Derfor har navngivningen af menu-elementerne og navigationen i platformen ændret sig en smule. Men frygt ej, al din data forbliver intakt i platformen blot struktureret på en mere simpel og intuitiv måde.

Det første, du vil bemærke, når du logger ind på platformen, er navigationsmenuen, der er flyttet fra softwarens topbjælke til venstre side, nu med følgende menu-elementer at vælge imellem:

Kortlæg: Få det fulde overblik over din organisations compliance niveau ved at kortlægge dine leverandører, IT-systemer, behandlingsaktiviteter og mere.

Risiko & Sikkerhed: Sørg for, at personlige data og vigtige systemer er korrekt beskyttet, og at du har udført risikovurderinger, hvor det er nødvendigt.

Drift & Kontrol: Hold den compliancedata og dine risikovurderinger opdaterede. Udfør regelmæssige kontroller for at sikre, at standarder og procedurer følges.

Dokumentér: Dokumentér politikker, standarder, risikovurderinger og udfør regelmæssige kontroller for at sikre, at dit complianceniveau altid er på sit højeste.

Se venligst nedenstående skærmbillede. Vi vil nedenfor kort gennemgå hvert af de nye menuelementer.

Before image alt After image alt

Kortlæg:

“Kortlæg”, tidligere kaldt “Data,” er det første trin i complianceprocessen og er her du skal starte, når du skal registrere et nyt IT-system, leverandør, kunde eller behandlingsaktivitet.

Rækkefølgen af underpunkterne under “Kortlæg” inkluderer nu bl.a. IT-systemer, leverandører og kunder. Bemærk, at “Fortegnelsen” nu findes under “Kortlæg”

Before image alt After image alt

Risiko & Sikkerhed:

“Risiko & Sikkerhed” er en nyt menu element, der indeholder siden “Risikovurdering af aktiver,” som tidligere lå under “Data.” Risiko & Sikkerhed” fortjente sin egen kategori, da det er en stor del af complianceprocessen, og vi ønskede, at alle processer og data vedrørende risikostyring skulle samles ét sted fremover. For øjeblikket vil dette menupunkt indeholde samme funktionalitet som tidligere, blot placeret her under “Risikovurdering af aktiver”.

Before image alt After image alt

Drift og kontrol:

Dine Complianceopgaver befinder sig nu under “Drift og kontrol”, og er den samme side du er vant til at bruge. Bemærk, at du herfra nemt kan få adgang til dit compliance Dashboard. Ved at klikke på ComplyCloud logoet i toppen af platformen kommer du også direkte til Dashboardet.

Before image alt After image alt

Dokumentér:

Den sidste del af at være compliant er at dokumentere alle dine politikker, procedurer og rapporter mm. Dette menupunkt fører til præcis det samme som det tidligere “Dokument” menupunkt gjorde, og er stedet, hvor du kan administrere din dokumentation og oprette dokumenter via spørgeskemaerne.

Before image alt After image alt

Hvis du har nogen spørgsmål eller feedback vedrørende vores nye navigation, så tøv ikke med at kontakte os på [email protected].