Hvad er forskellen på kategorier af modtagere og specifikke modtagere i vores art. 30 fortegnelse?

Hvis modtageren er inden for EU/EØS, skal du blot angive den generelle kategori af modtageren, som eks. banker, myndigheder eller databehandlere.

Du skal specificere modtageren under “specifikke modtagere“, hvis denne befinder sig uden for EU/EØS – det kan eks. være hvis I bruger en HR-software fra Californien.
Hvis du ønsker at tilføje specifikke modtagere i din fortegnelse, vælger du ud fra en liste af dine allerede registrerede tredjepartsorganisationer. Hvis du ikke kan finde tredje parten på listen, bør du oprette dem via “Ny organisation“.