NEW: ComplyCloud AI: hurtigere og smartere compliance.

Hvordan opretter jeg et nyt dokument?

Klik på Dokumenter i den øverste menu.
Du får nu en oversigt over alle dine dokumenter i ComplyCloud. Hvis du ønsker at sortere i dem, i emner som . Politikker og procedurer eller IT og sikkerhed,  kan du bruge fanebladene til venstre.

Når du ønsker at oprette et nyt dokument med ComplyCloud, klik på knappen Opret nyt dokument i højre side af skærmen. Når du har valgt hvilken type dokument, som du ønsker at oprette, kan du vælge imellem at oprette dokumentet med et upload af eksisterende dokument, et link, eller med ComplyCloud’s spørgeskema.