Hvilke GDPR-informationer er der brug for på vores hjemmeside?

Typisk er det kun nødvendigt at have din Eksterne Privatlivspolitik linket på din hjemmeside.

Du kan linke direkte til din ComplyCloud dokumentation, hvis du ønsker at åbne for ekstern adgang.  Klik på “offentligt link“-funktionen, på det dokument du ønsker at linke til, og linket bliver kopieret til din udklipsholder. Linket er statisk, og vil altid lede til den seneste version af din dokument.

Hvis du har din Privatlivspolitik i ComplyCloud, kan du bruge det offentlige link fra platformen, og indsætte det på din hjemmeside.
Normalt indsætter man dette link i sidefoden.